PDA

View Full Version : CHAT ERROR


foldedbird
07-26-2005, 08:03 PM
I'm getting an error again, when I try to log into the chat room. The window where the conversation is says Action Canceled. :shock:

Norman
07-26-2005, 08:11 PM
I'm getting an error again, when I try to log into the chat room. The window where the conversation is says Action Canceled. :shock:

yeah this is a bad.. I have a chat setup on my site if you all are really hot and bothered to chat.. but .. It could be many different things..

Norman
07-26-2005, 08:12 PM
funny I just logged into my chat server and it's doing the same thing.. I need to figure htis out (As amy and I use the same software)

wildforyarn
07-26-2005, 08:14 PM
I can't even figure out how the chat works. I was going to try. I login and then it takes me to a page that says "register" or "login" so I chose login and then I am back to the original page, so I enter my password again and it does not work..... duh, I think I did not totally register.... I am out to try again! :doh:

foldedbird
07-26-2005, 08:15 PM
Dang... I was just about to re: asking for the link of the chat

wildforyarn
07-26-2005, 08:17 PM
Okay, I registered and it appears to still have a bug in it, at least on my end. I will give it some time since Norman said he was having some trouble and was going to research it. Thanks Norman! This is my first time in the KH Chat area. I don't quite know how it works, but I'll learn. ;)

Norman
07-26-2005, 08:20 PM
well I'm researching my chat.. which is the same software.. but I can't fix amys.. sorry.. :) I'm not that good :)

foldedbird
07-26-2005, 08:21 PM
IF you're in the mood to register ONE MORE TIME:

We can move it over to the old old chat group...

http://groups.yahoo.com/group/khchat

If you have a Yahoo ID you should be able to just join. If not, *sigh* you'll have to create a Yahoo ID...I'm sure Amy will have this thing fixed soon. Chin up, folks!

Norman
07-26-2005, 08:24 PM
This is really odd.. I'm not getting the same exact error as amy.. but close enough ya know.. wierd..

Norman
07-26-2005, 08:26 PM
Joy mine works now.. mine was a firewall issue.. :)

foldedbird
07-26-2005, 08:36 PM
DISREGARD my earlier statement and just log in here:

http://chat.voygr.com wiht your regular ID and password

then jump over to KH Room in the right menu. Much easier, if you haven't already done the yahoo thing.

Thanks Norm!

Norman
07-26-2005, 08:38 PM
DISREGARD my earlier statement and just log in here:

http://chat.voygr.com wiht your regular ID and password

then jump over to KH Room in the right menu. Much easier, if you haven't already done the yahoo thing.

Thanks Norm!

Actually
No .. just use your id
NO need to register.. we accept guests.. once in, there is a frame to the right.. pick KNIT from the drop down and click go

Norman
07-26-2005, 08:38 PM
I'm just here to help.. I know you chat junkies.. ;) *heh*

foldedbird
07-26-2005, 08:41 PM
Yeah that's what I meant, just Norm said it clearly. Hes' good for that.

jodstr2
07-26-2005, 08:49 PM
ok. I'm in but :?? I can't figure out where/how to type... :?? :oops: :oops: :oops:

Norman
07-26-2005, 08:57 PM
ok. I'm in but :?? I can't figure out where/how to type... :?? :oops: :oops: :oops:

It should be like amys.. at the very bottom there should be a place to type.. and you press enter to send

foldedbird
07-26-2005, 08:59 PM
there's a bar at the bottom athat's empty, type in that. I was trying to see if that was you, but didn't get an answer. Duh me, ya didn't know how to type. jUst type in that empty bar, and hit enter

jodstr2
07-26-2005, 09:07 PM
omg I feel so dumb, I don't see an empty bar or an 'x'....

foldedbird
07-26-2005, 09:09 PM
you might have to scroll down on the page a bit, it hides when you're screen isn't full of chat yet

Norman
07-26-2005, 09:10 PM
omg I feel so dumb, I don't see an empty bar or an 'x'....

Try to maximize the browser too.. I've not modified this chat software so I don't have it sized for a specific browser.. and my screens resolutions are pretty big so I never sually have a problem

jodstr2
07-26-2005, 09:14 PM
I was in Firefox first then now I'm trying IE. did fullscreen on both. I still don't see anything on the bottom below the chat window. :(

jodstr2
07-26-2005, 09:17 PM
:D :D :D

ok I'm in now and able to type!

thank you!!!

:D :D :D

Norman
07-26-2005, 09:18 PM
I just want to make it clear.. I'm not trying to circumvent Amy at all.. just I know how the chat junkies are .. and I know they wanted to talk..

so i offered my server for backup..

amy
07-27-2005, 11:21 AM
Okay, it should be working now.

Folks, I actually have a back-up chatroom we could use if need be. The location, for future reference, is: www.knittinghelp.com/java-chat.php

(edited out text, where I was considering switching to this software.)

amy
07-27-2005, 12:20 PM
UPDATE:

I just tried out this other chatroom with Norman, and I officially HATE it! So, no chance of using that as our primary chatroom, it's HORRIBLY frustrating to be repeatedly bumped out of a room. It's a java-based chatroom like the yahoo room, so it bumps people out. It was also doing this other annoying thing that also made me get bumped out.

Well, anyway, there it is as a back-up, I'd prefer we use it as the back-up chatroom when needed. But definitely the one we have now is FAR more reliable.