PDA

View Full Version : "Thanks" Button Not Working


jdee
11-30-2007, 06:43 PM
I've lately been having trouble with my 'thanks button.' Sometimes it works, and sometimes it doesn't. Is anyone else having this problem?

Knitting_Guy
11-30-2007, 06:45 PM
It only works when you really mean it.:teehee:

tootie44
11-30-2007, 06:57 PM
It only works when you really mean it.:teehee:

:roflhard:

brendajos
11-30-2007, 06:57 PM
It only works when you really mean it.:teehee:


pfffft.... :teehee: :fingerwag: I haven't seen problems when I have used it but i might not have paid close enough attention either. is it just not adding your thanks when you click on it? :??

The.Knitter
11-30-2007, 07:04 PM
It only works when you really mean it.:teehee:

OMG, too funny Mason!

jdee
11-30-2007, 07:15 PM
It only works when you really mean it.:teehee:

:roflhard: :roflhard:

jdee
11-30-2007, 07:17 PM
is it just not adding your thanks when you click on it? :??

Yes. Sometimes it does, but not always.

sheldon
12-01-2007, 12:22 AM
The thank you button (as well as some other features on the site such as quick edit) uses what's called AJAX. When you click on it, your browser communicates to the server behind the scenes without having to reload the page anew. Sometimes, these behind the scenes communications can fail for whatever reason: slow connection, server busy, gremlins chewing on your phone line. Every once in a while the quick edit will just hang on me probably due to a laggy connection. Usually I just have to try again and it works.

Hope this helps.

jdee
12-01-2007, 12:35 AM
Ha! It worked. :rofl: