PDA

View Full Version : is the chatroom out of service ???


hellokitty165
03-09-2007, 10:21 AM
i went into chatroom and there is something wrong with the internet explorer ?????

Friskums
03-09-2007, 10:30 AM
If you have the refresh rate set to Classic Refresh you should be able to see everything just fine.

For some reason, Continous is acting funny for a lot of people (if not everyone).

brownishcoat
03-09-2007, 11:16 AM
Can Sheldon set the default to "Classic" if the "Continuous" is going to be down for a while? :shrug: