Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2009, 09:24 PM   #1
khyu777
Ribbing the Cuff
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 31
Thanks: 31
Thanked 16 Times in 4 Posts
Magic Loop problem...
if the pattern says to put a cable pattern in the middle and I want to use the magic loop, what do i do?

cuz some patterns that i have calls for dpns but i want to do magic loop instead with circulars..
khyu777 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2009, 10:31 PM   #2
Ingrid
Moderator
Mod Squad
 
Ingrid's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Pleasant Valley, NY
Posts: 29,583
Thanks: 21
Thanked 2,243 Times in 1,838 Posts
You can still do cables. Just make sure that the cable doesn't fall where you have the cord.
__________________
"Trust the pattern!"

Time flies like an arrow, but fruit flies like a banana.

Hop aboard while we follow the cloud-covered van of knitting harmony, man!! Woooo!! --Hedgehog

IngridKH on Ravelry
Ingrid is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ingrid For This Useful Post:
khyu777 (02-01-2009)
Old 02-01-2009, 11:27 PM   #3
khyu777
Ribbing the Cuff
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 31
Thanks: 31
Thanked 16 Times in 4 Posts
now that i think of it,, i guess you can do it!
khyu777 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Magic Loop Hat MrsP What'cha Knittin'? 17 02-05-2009 01:45 AM
magic loop to DPN's Ginnyb How-to Questions 2 01-26-2009 11:49 PM
Magic Loop Problem mom510 How-to Questions 2 09-19-2008 09:59 AM
Magic Loop Cynamar General Knitting 14 04-27-2008 04:01 PM
Magic loop gap coopersita General Knitting 11 03-31-2008 06:00 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:05 PM.