Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2011, 12:50 PM   #1
joyloupe
Casting On
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
m1 increas
question is the pattern i am using says k1,p1m1. then it say to work incs int pat st as sts become available. how do you do that? the m1 falls were the k1 st should be. and that would put the pattern off.
what am i not seeing. thanks
p.s. i am a faily new knitter.
joyloupe is offline   Reply With Quote

 

This advertising will not be shown to registered members. Join our free online community today!

Old 02-17-2011, 02:08 PM   #2
Jan in CA
Moderator
Mod Squad
 
Jan in CA's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Southern CA
Posts: 37,134
Thanks: 1,655
Thanked 8,729 Times in 7,102 Posts
More info helps us help you quicker. What are you making? Can you post a link or at least the pattern name?
__________________
Jan

When asking questions ALWAYS post the name and a link for the pattern if you have it.

NEW! KH knitting video archive
~HOW TO POST A PHOTO~

Jan in CA is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:23 PM.