Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-01-2009, 08:10 AM   #1
UruzPhoenix
1st Leg of the Journey
 
UruzPhoenix's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: NY
Posts: 189
Thanks: 32
Thanked 35 Times in 34 Posts
"No Stitch" on graph???
I've never tried graph knitting before so yeah, i'm probably smoking the good stuff.... but I want to knit the "Tree of Life" afghan for my older brother (pattern found here: http://www.lionbrand.com/patterns/70...tml?noImages=0 )

What do I do with the "no stitch" squares in the graph pattern????
UruzPhoenix is offline   Reply With Quote

 

This advertising will not be shown to registered members. Join our free online community today!

Old 10-01-2009, 08:19 AM   #2
MMario
Turning the Heel
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 685
Thanks: 7
Thanked 192 Times in 175 Posts
Ignore it. It's not there. It's the "gap in the map". There is no stitch. You just skip the space on the graph and go to the next one.
__________________
MMario - *REAL* men knit LACE
MMario is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MMario For This Useful Post:
UruzPhoenix (10-01-2009)
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for Lion Brand "Incredible" colour "Copper Penny" Wendy-Lynne Buy/Sell/Swap 3 03-09-2010 09:50 PM
WOOL AND BOOKS FOR SALE """SOLD""" Lighting57 Buy/Sell/Swap 0 09-30-2007 04:37 PM
How do I "drop" a stitch? AND how do I "doubl GunkaMom How-to Questions 2 12-27-2006 04:46 PM
Math geeks invent new stitch "Mobius stitch" geekgolightly General Knitting 9 05-26-2006 12:03 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:42 AM.